NaRCAD's 2nd Annual AD Virtual Summit:

"A COMMITMENT TO INCLUSIVITY: EQUITABLE APPROACHES TO AD" Wednesday, June 26, 2024 | 12 PM - 5 PM ET

Content and time subject to change | Platform links will be shared via email prior to the Summit Session recordings will be available one week after the Summit

Time	Session
12:00 PM 25 MIN	WELCOME & KICK-OFF We invite you to consider equity and inclusivity within the important work that you do.
12:25 PM 50 MIN	LEADERSHIP SPOTLIGHT: YOU ASK, THEY ANSWER! Join us in a real-time interview with two experts in the field of AD. Ask them anything!
1:15 PM 15 MIN	Break
1:30 PM 75 MIN	PROGRAM DEVELOPMENT WORKSHOPS: AD COURSE CATALOG You'll pick one workshop to attend and leave with tangible resources to take back to your own program and detailing work. Workshops are open to all skill levels! • "AD 101: The Basics of a Powerful Strategy for Change" • "Beyond Statistics: Integrating Patient Voices into Detailing Campaigns" • "Handling Stigmatizing Conversations: Responding to Clinicians with Integrity"
2:45 PM 30 MIN	Break
3:15 PM 75 MIN	NEW DIRECTIONS: LEADING THE CHARGE IN AD INNOVATIONS We're highlighting programs working on innovative new topics.
4:30 PM - 4:55 PM 25 MIN	THINK TANK: REFLECTIONS ON EQUITABLE DATA SOURCING Join us in an interactive conversation on the impact and challenges of sourcing equitable data for inclusive detailing campaign development.
4:55 PM - 5:00 PM 5 MIN	WRAP-UP & EVALUATIONS Tell us how we did and learn what we have in store for Day 2.



NaRCAD's 2nd Annual AD Virtual Summit: "A COMMITMENT TO INCLUSIVITY: EQUITABLE APPROACHES TO AD" Thursday, June 27, 2024 | 12 PM - 5 PM ET

Content and time subject to change | Platform links will be shared via email prior to the Summit Session recordings will be available one week after Summit

Time	Session
12:00 PM 15 MIN	WELCOME & KICK-OFF
12:15 PM 75 MIN	PROGRAM DEVELOPMENT WORKSHOPS: AD COURSE CATALOG You'll pick one workshop to attend and leave with tangible resources to take back to your own program and detailing work. Workshops are open to all skill levels! • "Own Your Space: Building Confidence and Embracing Your Unique Skillset" • "Cultivating Commitment: Strategies for Achieving Leadership Buy-in" • "Community Synergy: Uniting Against Health Disparities"
1:30 PM 30 MIN	BREAK
2:00 PM 75 MIN	BEST PRACTICES SPOTLIGHT: EMBRACING INCLUSIVE EXCELLENCE We're highlighting programs working on innovative new topics that address health disparities.
3:15 PM 30 MIN	BREAK
3:45 PM 60 MIN	FOLLOWING YOUR LEAD: COMMUNITY ROUNDTABLE FOR ACTIONABLE CHANGE You'll work with peers to brainstorm ideas to build a more inclusive learning community with NaRCAD.
4:45 PM - 5:00 PM 15 MIN	WRAP-UP & EVALUATIONS Tell us how we did and what you want to see at next year's AD Summit.

